Taxcro Consulting Inom
Ekonomi & Juridik AB

Ekonomisk Rådgivning

Investera i ekonomisk rådgivning, Det är en oerhört viktig del i organisationen. Företagsledaren som önskar att hitta balansen mellan företagsekonomin och den privata ekonomin kan dra nytta av många ekonomiska fördelar genom att anlita en erfaren företags rådgivare som har kunskap i området som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

En långsiktig investering i att utveckla företaget genom att effektivisera arbetsprocesser och eliminera onödiga moment som endast kostar tid och pengar kan också leda till framgång. Som en erfaren och kunnig professionell inom detta område TAXCRO CONSULTING AB, rekommenderar starkt att implementera kostnads effektiva processer i företaget.

Pension

Ta del av vår rådgivning och tips som passar dig bäst. Lita inte enbart på den allmänna pensionen, utan spara för att investera inför framtiden och låt ditt företag avsätta pensionskapital åt dig. På så sätt kan du sänka bolagsskatten och säkra en bättre framtid för både dig och din familj.

Intresseföretag

Investera i andra lönsamma företag eller låt andra investerare som tror på din affärsidé och verksamhet göra detsamma i dina bolag. Det är en WIN-WIN situation.

Kurser om mentorskap och evenemang:

Du har nu möjligheten att prenumerera på en sådan kurs om mentorskap för att uppnå din fulla potential och lära dig hur man ska tänka och agera i olika affärssituationer på ett professionellt sätt.

Investering

Tjäna pengar och låt dem arbeta för dig!.

Vi har utvecklat flera investeringsmodeller som du som företagare kan dra nytta av och ta del av för att maximera dina vinster.

Redovisning & bokföring

Bokföring utgör den absolut viktigaste delen för att kunna skapa beslutsunderlag inför företagets framtid. Det är viktigt att redovisa korrekt och budgetera för att hitta lönsamhet i verksamheten. Redovisning utgör en väsentlig del av företagsstrategin för att skapa lönsamhet och en långsiktig hållbarhet.

Flera Tjänster

Bokföring

Lönehantering

skattedeklarationer såsom Moms och Arbetsgivare deklarationer

Periodisk sammanställning

Inkomstdeklarationer för privata personer

Bolags deklarationer

Koncernredovisning

Ekonomistyrning

Budgetering