+46 (0)73 7291 860 - Fleminggatan 20a, 112 26 Stockholm

Vi arbetar proaktivt så att du alltid blir en vinnare. Låt oss bli en del i din framgång!

Vi strävar efter att effektivisera ditt arbete där vi sköter all pappershantering så att du kan sätta all fokus på dina affärer. Hos oss får du ett personligt bemötande och engagemang i dina affärer som andra byråer inte hinner med i vanliga fall.

Våra Redovisningskonsulter har lång erfarenhet av olika typer av verksamheter och besitter goda kunskaper inom redovisningsområdet och språk såsom Svenska, Spanska och Engelska samt levererar bolagstjänster med god service och hög kvalité.

Vi arbetar i team och har ett utbrett kontaktnät med olika samarbetspartners såsom advokatbyråer och jurister dit vi vänder oss till vid eventuella avancerade ärenden. Vi arbetar enligt Reko eftersom vi är anslutna till SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.

Alex har arbetat som redovisningskonsult på olika redovisningsbyråer och även som redovisningsekonom. Allt från ett litet företag till ett stort koncernbolag. Alex är även delägare i en fastighetsbyrå på Mallorca som levererar mäklartjänster.  Vi är entreprenörer som har full förståelse för era affärer med omvärlden så tveka inte att ta kontakt med oss.

srf_logo
alex-web

Alex Reyes
VD & Partner

hans-ove-web

Hans Ove Olofsson
Kontorsansvarig & Partner

Låt oss hitta balansen i dina affärer med kvalitativa rådgivningar och kreativitet av våra konsulter.

Kontakta oss för ett personligt möte!

Kontakta oss

Tel: +46 (0)73 7291 860

info@taxcroconsulting.se

Postadress

Taxcro Consulting Inom Ekonomi & Juridik AB

Fleminggatan 20a

112 26 Stockholm

Om oss

Vi strävar efter att effektivisera ditt arbete där vi sköter all pappershantering så att du kan sätta all fokus på dina affärer. Hos oss får du ett personligt bemötande och engagemang i dina affärer som andra byråer inte hinner med i vanliga fall.